top of page

Onze unieke expertise

Aline naast de printer

Met mijn achtergrond als ergotherapeut en jarenlange ervaring in de ergonomie, heb ik altijd een diepgaande interesse gehad in kantoorergonomie. In een gezonde kantooromgeving is de bureaustoel van essentieel belang, maar in de praktijk wordt een bureaustoel vaak niet goed ingesteld. Bij Nozzle maken we bureaustoelen volledig op maat en op een duurzame manier ge3Dprint.

Onze innovatieve aanpak herdefinieert traditioneel zitmeubilair tot een eigentijdse, op maat gemaakte stoel. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van de geavanceerde XXL 3D-printer, Big Meter van Modix, waarmee we jouw ideale bureaustoel kunnen realiseren. Bij Nozzle streven we ernaar om jouw werkplekcomfort en welzijn te verbeteren. Ontmoet het team achter deze ergonomische innovatie en ontdek hoe we jouw zitervaring kunnen veranderen.

Look and feel

Deze afbeelding toont een eerste prototype van de rugleuning. Ondertussen is de bureaustoel zowel op vlak van technisch ontwerp en design verder ontwikkeld. Binnenkort komen foto's van de nieuwe look and feel.

 

Heb je vragen of wil je gerichte informatie over onze unieke stoelen? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, en we zullen snel reageren om al je vragen te beantwoorden. Wij kijken ernaar uit om je te assisteren.

prototype van de stoel
2.png

Hoor het als eerste!

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden wanneer jij jouw op maat gemaakte bureaustoel kan bestellen? Laat hier je mailadres na!

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page