top of page

Nieuws

Ik twijfelde om ondernemer te worden.
Tot ik mijn accountant ontmoette.

Aline Ollevier werkte jaren als ergotherapeut op een revalidatieafdeling. Vandaag is ze docent en onderzoeker aan Hogeschool VIVES, maar je vindt haar ook tussen de 3D-printers. Haar doel? Vanuit haar achtergrond in ergotherapie en ergonomie voor elke klant een bureaustoel op maat printen, voor optimaal zitcomfort en minimale fysieke klachten. Een hele uitdaging. Eentje waar ze best bang voor was om aan te beginnen. Maar één iemand kon haar overtuigen om toch haar droom rond bureaustoelen en 3D-printen na te jagen: haar accountant Justine.

Wil je ook graag werken met straffe ondernemers zoals Aline?

IMG_4249.jpeg
BruggeInc2.jpg

Nozzle: innovatieve ergonomie en duurzaamheid in een op maat ge-3D-printe bureaustoel

Ergonomie speelt een cruciale rol in ons dagelijks welzijn. Wie langdurig zit, gebruikt daarvoor een stoel. Helaas is een écht op maat gemaakte en betaalbare bureaustoel een zeldzaamheid. Nieuwe Brugge.Inc-houser Nozzle introduceert daarom een baanbrekend concept: de ultieme bureaustoel waarin ergonomie, 3D-printing, maatwerk en duurzaamheid samenkomen..
Nozzle heeft een innovatief concept voor alle professionele 'zitters' onder ons. Oprichter Aline Ollevier, trotse Bruggeling en ergotherapeut, combineert daarbij haar expertise in revalidatie, onderzoek en onderwijs met innovatieve technologie. Het resultaat is de ultieme bureaustoel, perfect afgestemd op jouw lichaam, betaalbaar en ook nog eens duurzaam!
Ontdek het verhaal van de 20e houser bij Brugge.Inc. 

bottom of page