top of page

3D-printservice

Op zoek naar een 3D-print?

Met behulp van FDM-technologie (Fused Deposition Modeling) bereikt Nozzle een opmerkelijke precisie in het produceren van jouw ontwerpen. De magie wordt mogelijk gemaakt door onze geavanceerde 3D-printers, waaronder de Prusa MK3 en Modix Big Meter. Geniet van een uitgebreide keuze aan materialen en afwerkingen, met een maximaal printformaat van 1000mm x 1000mm x 1000mm. Onze scherpe levertijden variëren afhankelijk van het ontwerp. Verken de grenzeloze wereld van 3D-printing met Nozzle!

Geef je verbeelding de ruimte en verken de toekomst van maatwerk met Nozzle. Heb je iets interessant gezien op onze social media? Stuur ons een mailtje!

Hoe werkt het

Stuur ons je ontwerp

Je kunt je bestanden of eigen ontwerpen opladen (stl, obj, 3MF). 

Specificeer je wensen

Gebruik ons handige contactformulier om de specificaties aan te geven die je zoekt in je 3D-print, zoals materiaalkeuze, grootte, kleur en andere details.

Prijsraming

Binnen de 24 uur nemen we contact met je op met een nauwkeurige prijsraming op basis van je specificaties.

Hoogwaardige prints

We gaan aan de slag met je project en zorgen voor hoogwaardige, gedetailleerde 3D-prints die aan je verwachtingen voldoen. Ken je The Beast al? De Modix Big Meter heeft een printoppervlak van H:100cm B: 100cm, L: 100cm met dual extrusion en levert topsnelheden in details af. Op zoek naar een kleinere print? De Prusa MK3 kan werkt het gegarandeerd snel en verfijnd af. 

Verzending of ophalen

Je hebt de keuze om je  3D-prints te laten verzenden naar je locatie of ze op te halen bij ons. We passen ons aan jouw behoeften aan.

Laat je ontwerp 3D-printen

Twijfels of vragen over dit formulier, neem contact op via de chat en ontvang snel een antwoord op je vraag.
NU: 
FREE SHIPPING IN BELGIE EN NEDERLAND

Aantal kleuren

Bedankt voor je aanvraag! Op basis van deze antwoorden bezorgen we je een gepersonaliseerde offerte.

bottom of page